sâmbătă, 17 ianuarie 2009

The Dark Side of My Guitar


Thanks to Mario!

22 de comentarii:

oviddius spunea...

Te-ai lasat sedus de ea...dar merita

Adrian Popa spunea...

Cam, da!

Irina spunea...

Frumos! Reusita fotografia, imi place privirea!

Adrian Popa spunea...

multumesc

Dori spunea...

s-ar putea sa fiu rautacioasa dar in poza asta pari f obosit
chitara arata cool e adevarat :D

cris spunea...

noah, da ce privire ucigatoare:P

Adrian Popa spunea...

@Dorina - e din cauza afinitatii pentru fotografiile in stilul Andrej Dragan, in care trasaturile corpului uman si relieful pielii(riduri, cute, cearcane, pistrui, etc.) sunt acutizate creand, de cele mai multe ori, expresii de oboseala, batranete, uratenie, degradare.
@Cris - se poate si mai rau, crede-ma.

Ciprian Balan spunea...

Hai hai..nu speria comentatorii :) stim ca esti un bland si un blajin :).

E ceva in poza asta care nu e al tau. Inca nu stiu ce.

Adrian Popa spunea...

Chiar sunt curios sa-mi spui daca afli, Dragoane. Eu unu` nu realizez.

Anonim spunea...

Multumesc pentru aprecieri si felicitari pentru fotografiile postate! Va voi urmari lucrarile cu interes

Adrian Popa spunea...

Multumesc de vizita Adrian, te mai astept

Anonim spunea...

atitudine cool si proces si mai si. mie imi place mult. bravo. daca ma gandesc ca nu ai folosit surse sofisticate de lumina este cu atat mai exceptional (sic!). mai astept in serie...

cris spunea...

he he he, multumim, eu si personalitatea mea Carmen:P, ptr gandurile bune....ai dreptate, fiecare se exprima one way or another....:)....so you keep on rockin" with your amazing pics si eu o sa imi cultiv personalitatile:))))

Adrian Popa spunea...

:))) Va salut pe amandoua si multumiri. So "keep on rockin` in a free world sau "worlds"...

Dori spunea...

oooh nu am stiut ca e vorba despre andrej dragan
my bad :D

dar tot nu-mi place, nu are sens...daca voiai sa arati oboseala, ceea ce ai aratat fff bine :D, nu mai foloseai chitara...sau invers...

Klawz spunea...

Deci inteleg ca fotografia e facuta dupa ce ai cintat toata noaptea si acuma in privirea ta epuizata citesc ca abia astepti sa o arunci dracului din mina ca ti-a mincat sufletu, dar, in acelasi timp, e si o resemnare, ca iti dai seama ca nu poti s-o faci, sunteti legati unu de altu si in plus , mai bine decit s-o arunci, ai putea s-o vinzi, dar esti prea epuizat sa intri pe vreun forum sa pui anuntu, asa ca mai bine faci o poza si te culci.
Am si eu una printr-un colt, creca n-am pus mina pe ea de 5 ori in ultimii 5 ani. a, ba da, am pus, ca o dau la o parte cind dau cu aspiratoru.
long live rock'n'roll!

Adrian Popa spunea...

Aici n-ai nimerit-o. Chitara asta chiar canta in fiecare zi, nici nu a aparut ca piesa de decor in fotografii, nici nu vreau s-o vand,pentru ca mi-am dorit-o si deci nu e piesa de decor. Inteleg ca nu-ti plac prelucrarile...ar fi si culmea sa multumesc pe toata lumea cand ma joc pe blogu` asta, ba chiar am reusit sa si enervez...:)))feed back!... (se poate si mai bine). Epuizarea nu e de la cantat noaptea sau la alte ore de aur, ca asta imi produce alte sentimente mult mai placute, ci de la faptul ca eu am vrut sa fie asa. Nu cred ca in toate portretele tre sa vad chipuri frumoase si senine. Ba chiar mi-am declarat mai sus afinitatea spre fotografii cu un caracter mai obscur. Da, sunt biciclist...dar stiu pe unde pedalez. long live!

Dori spunea...

:D
in sfarsit imi place si mie ceva la postul asta...comentariul lui klawz
:D

si adica cum, criticile nu primesc nici un fel de multumiri?

Klawz spunea...

haha, eu ti-am zis doar ce imi transmite mie fotografia, inseamna ca nu am inteles. glumeam. cind mai ai timp si sa cinti? eu n-am avut nici cind eram mai tinar, de fapt m-am plictisit. Tu vad ca stai bine cu entuziasmu, esti la inceput cumva, sau altceva te motiveaza?
@dori: ei, primesc si criticile multumiri, cumsa nu din alea nerostite, mormaite printre dinti asa, hahaha!

Adrian Popa spunea...

@Klawz - Bine zis cu timpul, ca tare ne sta impotriva...ca si "tampitu`" asta de Rock nu te lasa numai cu ascultatu`...te incita sa te interesezi si de istoric, si de tehnica si de curente si trupe si de partituri...si cateodata te mai face sa te apuci sa vezi cum e sa si executi....ca de asta-l iubim si de asta e atat de frumos....da e o pasiune mai veche concretizata mai profund de vreo 2 ani de cand mi-am adus in casa niste scule. Cat ma va tine? Nu stiu, iar daca se va alege ceva de ea oricum vei afla ca esti la curent cu pulsul domeniului. Long Live!

Anonim spunea...

da` chitara, chitara, cat e chitara?

Adrian Popa spunea...

@Oviddius - merita din plin...
@ Marius - aprox. 1m si au facut-o tampitii dintr-un singur copac. Ti-am zis eu ca astia is cu capu`...:)))))):DDDDD