luni, 13 octombrie 2008

Alaturi de chemare

...totdeauna acolo

orizont nesigur

...asteptand

de-a lungul tarmului...spre sud

planeta?

prieteni

...aparare

atac verde

7 comentarii:

Anonim spunea...

dpdv personal: bun(a)(e) compoziti(a)(ile) la "de-a lungul..." si "atac...". in ambele linii oblice placute, mai ales a doua, si planurile bine definite, la a doua, plus culori, la ambele. "de-a lungul.." imi aduce aminte de un tablou, nu mai stiu a cui, o sa caut, foarte fain semi-contre-jour.

culori tari la unele. e o minunatie hdr-ul, exotic si cam infidel :-(. mai ai un cadru similar cu "prieteni", l-ai tras acum vreo 2 ani. eu il prefer pe ala vechi, poate pentru ca l-am vazut primul si mi-a placut tare.

faina distorsiunea din "planeta" la 18 mm. incearca o panorama sa accentuezi efectul!

Adrian Popa spunea...

Ai dreptate cu culorile...si eu am avut dubii cu unele foto daca sa le alatur sectiunii din acest motiv, dupa care am hotarat s-o fac (e f. important sa afli ce spun avansatii, ca sa poti merge inainte altfel). Nu stiu ce este in aer aci in Piatra ca in ultimul timp am simtit nevoia sa ma exprim f. colorat (relativ la fotografie) si saturat...posibil sa tina de stare. Interesant ca mi-ai adus aminte de "prietenii" de acu 2 ani din februarie, parca...
Iar cu panorama, gand la gand cu bucurie...intamplator zilele astea m-am hotarat sa incerc procedeul..si, ai dreptate, mergea "planeta" panoramata...alt efect.

Dungha spunea...

excelenta a doua din serie!

Adrian Popa spunea...

multumesc

Klawz spunea...

a 2a imi placea si mie, am zis wow! pina sa dau click pe ea :( mi se pare mult prea ascutita, prea sharp, si prelucrarea a lasa-o murdara, si a lasat urme pe linia orizontului acolo unde-s cladirile. si cum a spun si cineva mai sus, contrastul mi se pare si mie prea mare la unele.

Adrian Popa spunea...

a doua e un hdr si recunosc ca e printre primele facute. Ai dreptate cu linia orizontului. Sper urmatoarele sa fie mai bune. Multumesc de comentariu.

cris spunea...

mai hai:)
"asteptand" are vibratii grecesti:)